0

Meer

Een boutique ervaring in Kroatië

Ontdek de hoogtepunten van Kroatië tijdens deze autorondreis

Autoreis Kroatië Hoogtepunten

10-daagse individuele self drive Kroatië

Ontdek het prachtige Kroatië met een huurauto. Vlieg met KLM naar Zagreb en start hier je rondreis. Verken de hoogtepunten van de stad met een privégids op de fiets. Ontspan in de badplaats Opatija. Wandel door de ommuurde binnenstad van Zadar. Bezoek het pittoreske stadje Trogir, bekend om zijn smalle straatjes en de St. Lawrence-kathedraal. Cruise in een privéboot over de Adriatische Zee naar verschillende eilanden, waaronder BiševoVisHvar en Budikovac om vissersdorpen en mooie baaien te bezoeken. Sluit de reis af in Dubrovnik, een havenstad in de regio Dalmatië. Deze ommuurde vestingstad heeft een rijke historie en is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Deze reis boek je via

Meer informatie

Meer over deze reis

DAG 1 – 2: Vliegreis naar Kroatië

Welkom in Kroatië! Na je vlucht met KLM kom je aan op de luchthaven van Zagreb. Hier haal je jouw huurauto op en vertrek je naar het hotel.

De accommodatie, oorspronkelijk gebouwd in 1925 en ontworpen voor passagiers van de Orient Express, is een van de beroemdste en meest elegante gebouwen van de stad. Het heeft in het verleden presidenten, politici, filmsterren en muzikanten mogen verwelkomen.

De volgende dag verken je de stad per fiets, begeleid door een privégids. Je gaat naar de heuvelachtige bovenstad van Zagreb om bezienswaardigheden zoals de eeuwenoude stenen poort, het Kroatische parlement en het nationale theater te zien. Tijdens deze fietstocht luister je naar de fascinerende verhalen achter deze bezienswaardigheden. Het programma van de fietstocht kan volledig op maat worden samengesteld.

DAG 3 – 4: Reis naar Opatija

Vandaag vervolg je je reis naar de charmante badplaats Opatija, gelegen aan de prachtige baai van Kvarner. Als je wilt, kun je onderweg een stop maken in Rijeka, de grootste havenstad van het land. Vervolg je weg naar Zadar, waar je later op eigen gelegenheid door de ommuurde oude binnenstad kunt wandelen. Vergeet niet te genieten van de adembenemende zonsondergangen waar Zadar bekend om staat.

DAG 6 – 7: Trogir en Split

Na een ontspannen ontbijt rijd je vandaag via Trogir naar Split. Ontdek het pittoreske stadje Trogir, gebouwd op een klein eiland en verbonden door een stenen brug. Deze culturele schat staat bekend om zijn smalle straatjes en de St. Lawrence-kathedraal. Later op de dag kun je te voet de binnenstad van Split verkennen.

De volgende dag staat er een spectaculaire excursie op het programma. Ga met een privéboot naar de Biševo-grot, de natuurlijke blauwe grot van Kroatië. Alles is inbegrepen: toegangsprijzen, boottransport, lunch en drankjes. Ontvlucht het massatoerisme langs de kust en vaar tussen de eilanden Biševo, Vis, Hvar en Budikovac om vissersdorpen, privébaaien en de beroemde blauwe grot te bezoeken.

DAG 8 – 9: Reis naar Dubrovnik

Op dag 8 vervolg je jouw reis naar de prachtige stad Dubrovnik. Geniet van de laatste dagen in je heerlijke accommodatie en bezoek bezienswaardigheden zoals de klokkentoren, de kerk van St. Blaise, de kathedraal, het Sponza-paleis en het Dominicaanse klooster. Vergeet vooral het Franciscaner klooster met zijn apotheek niet, een van de oudste ter wereld.

DAG 10: Vertrek vanuit Kroatië

Het is tijd om afscheid te nemen van Kroatië en jouw huurauto in te leveren op de luchthaven van Dubrovnik. Vervolgens vlieg je terug naar Amsterdam met KLM.

Dovidjenja! Tot ziens.

Dag tot dag

  • Dag 1 & 2 - Aankomst in Zagreb - Esplanade Zagreb Hotel
  • Dag 3 & 4 - Reis naar Opatija - Design Hotel Navis
  • Dag 5 - Reis naar Zadar - Art Hotel Kalelarga
  • Dag 6 & 7 - Trogir en Split - Hotel Vestibul Palace
  • Dag 8 & 9 - Reis naar Dubrovnik - Hotel Excelsior Dubrovnik
  • Dag 10 - Vertrek vanuit Dubrovnik

Reisroute

KLM vliegt rechtstreeks naar

3

bestemmingen in Kroatië

In minder dan

2,5

uur in Kroatië

De snelste manier om

1300

kilometer af te leggen

Voor slechts

4,46

je CO2-uitstoot compenseren

  • Autoreis Kroatië Hoogtepunten

10 dagen v.a. €2995,- p.p.

Meer informatie