0

Meer

Een culinaire ontdekkingstocht door Kroatië

Proef de smaken van Kroatië tijdens een culinaire reis

Culinair Kroatië

Deze culinaire Kroatië reis is uitermate geschikt voor de herfstvakantie

In deze reissuggestie worden luxe accommodaties gecombineerd met schitterende excursies én vele Michelinsterren restaurants.

De reis begint bij het Plitvice National Park, een magisch natuurgebied dat al sinds 1979 op de UNESCO Werelderfgoederenlijst staat. Het is een groot park met in totaal 16 meren, verdeeld in de ‘upper lakes’ en de ‘lower lakes’. De spectaculaire routes leiden je langs stroompjes, watervallen en nog meer watervallen en overal zie je het onwaarschijnlijk blauw en kristalhelder water. Je slaapt hier één nachtje in het Fenomen Plitvice Hotel.

Na je bezoek aan het Plitvice National Park rijd je met je huurauto naar je verblijf in Istrië: Grand Park Hotel Rovinj. Grand Park biedt een ruime keus aan culinaire avonturen en is dus het perfecte verblijf voor een culinair avontuur. Uiteraard horen hier een aantal culinaire excursies bij, zoals een truffeljacht en een wijntour. Ook verken je het prachtige Istrië op een elektrische mountainbike.

Hierna is het tijd om door te rijden voor je verblijf bij Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa. Hier stap je aan boord van je eigen privé boot die je meeneemt over de Adriatische zee. Vaar langs de eilanden, verken de verborgen lagunes en geniet van de lokale lekkernijen.

Je sluit je reis af bij Esplanade Zagreb, waar je geniet van een hoogstaande gastronomische ervaring.

 

Deze reis boek je via

Meer informatie

Meer over deze reis

Reis je met Talisman, dan is jouw reis tot in de puntjes geregeld. Jouw Talisman specialist weet als geen ander de mooiste accommodaties in Kroatië te selecteren, passend bij je wensen en voorkeuren. Deze reis Culinair Kroatië dient enkel ter inspiratie, want iedere reis van Talisman wordt geheel op maat samengesteld.

Deze reis Culinair Kroatië dient enkel ter inspiratie, want iedere reis van Talisman wordt geheel op maat samengesteld. Nadat je rechtstreeks van Amsterdam naar Zagreb bent gevlogen met KLM, rijd je met je huurauto naar het Plitvice Fenomen Resort waar je één nacht verblijft en uiteraard een bezoek brengt aan het Plitvice National Park. Hierna rijd je naar Grand Park Hotel Rovinj in Istrië voor een verblijf van vier nachten. Grand Park is de perfecte uitvalsbasis voor verschillende (culinaire) excursies, zoals een truffeljacht en wijntour. De volgende twee nachten slaap je bij Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa, een superluxe boutique hotel met wereldspa. Je sluit je reis af bij Esplanade Hotel Zagreb. Alle genoemde excursies zijn op privébasis en zijn inbegrepen in deze routesuggestie.

Dag tot dag

  • Dag 1 - Zagreb: Je vliegt rechtstreeks met KLM van Amsterdam naar Zagreb (Kroatië). Na aankomst op de luchthaven haal je de huurauto op en rijdt je naar het Plitvice Fenomen Resort.
  • Dag 2 - Plitvice National Park: Wandeltocht onder begeleiding van een privé gids.
  • Dag 3 - Istrië: Samen met gids en honden ga je vandaag op zoek naar truffels.
  • Dag 4 - Istrië: Vandaag leer je alles over de wijnen van Istrië. In de middag ga je heerlijk lunchen in een plaatselijk restaurant. 
  • Dag 5 - Istrië: Vandaag maak je een fietstocht met local hero Daniel. Samen met Daniel bepaal je hoe lang, hoe ver en hoe snel. 
  • Dag 6 - Opatija: Je rijdt vanaf het Grand Park Hotel Rovinj naar het Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa.
  • Dag 7 - Opatija: Stap aan boord van je eigen privé boot die je vandaag meeneemt over de Adriatische zee. Geniet van de vrijheid op het water. Je vaart langs de eilanden, verkent de verborgen lagunes of geniet van de lokale lekkernijen.
  • Dag 8 - Zagreb: Je rijdt vandaag naar het Esplanade Zagreb Hotel in Zagreb.
  • Dag 9 - Zagreb: Na het ontbijt rijdt je terug naar de luchthaven van Zagreb waar je de huurauto inlevert.

Reisroute

KLM vliegt rechtstreeks naar

3

bestemmingen in Kroatië

In minder dan

2,5

uur in Kroatië

De snelste manier om

1300

kilometer af te leggen

Voor slechts

4,46

je CO2-uitstoot compenseren

  • Culinair Kroatië

8 dagen v.a. €6490,- p.p.

Meer informatie