0

Meer

Exclusieve rondreis

Een luxe reis door Kroatië

Exclusief Dalmatië

Ontdek het zuiden van Dalmatië

Deze reissuggestie brengt je naar het zuidelijke deel van de Dalmatische kust. Slaap in verschillende luxe hotels met als hoogtepunt een driedaagse privé cruise van Split naar Dubrovnik.

Je start je reis in Šibenik waar je verblijft bij D-Resort Šibenik. De oude binnenstad is zeer charmant en zeker het bezoeken waard, maar ook de omgeving is prachtig. Zo bezoek je Kakan eiland, dat nog niet op het netvlies van veel toeristen staat, met een privé boot en liggen de Kornati Archipel en de watervallen van het Nationaal Park Krka voor de deur. D-Resort Šibenik is dan ook de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. 

Na Šibenik word je per privé transfer naar Split gebracht. De stad ligt aan een mooie baai en heeft een sfeervol, historisch centrum. In Split slaap je twee nachten in het Divota Hotel en maak je een quad bike tour door het achterland van Split.

Hierna start het hoogtepunt van de reis: een driedaagse tour waarin je een privé cruise maakt met een James Bond achtige speedboot. De eerste stop is de meest mondaine bestemming van Kroatië: het eiland Hvar, ook wel het tweede Ibiza genoemd. De tweede dag vaar je door naar het eiland Korčula, de geboorteplaats van Marco Polo. Op dag drie vaar je via het eiland Mljet naar Dubrovnik. Onderweg wordt er natuurlijk gestopt om te zwemmen, te snorkelen en te genieten. 

De historische stad Dubrovnik is de laatste stop van de reis. Dubrovnik ligt in het uiterste zuiden van Kroatië en is met recht de bekendste bestemming van het land. Je slaapt hier in het Excelsior Hotel en leert de stad beter kennen tijdens een culinaire ontdekkingstocht met een gastronomisch onderlegde local.

Deze reis boek je via

Meer informatie

Meer over deze reis

Reis je met Talisman, dan is jouw reis tot in de puntjes geregeld. Jouw Talisman specialist weet als geen ander de mooiste accommodaties in Kroatië te selecteren, passend bij je wensen en voorkeuren. Deze reis Exclusief Dalmatië dient enkel ter inspiratie, want iedere reis van Talisman wordt geheel op maat samengesteld.

Nadat je rechtstreeks van Amsterdam naar Split bent gevlogen met KLM, heb je een transfer naar het D-Resort Šibenik waar je vier nachten verblijft. Vanuit hier bezoek je Kakan eiland en het nationale park Krka. Hierna word je per privé transfer naar Split gebracht waar je twee nachten verblijft. Maar het hoogtepunt van deze reis is de driedaagse tour waarbij je gaat eilandhoppen in een James Bond achtige speedboot. Je sluit de reis af bij het Excelsior Hotel in het historische Dubrovnik.

Alle genoemde excursies en transfers zijn op privébasis en zijn inbegrepen in deze routesuggestie.

Dag tot dag

 • Dag 1 - Split: Vlucht van Amsterdam naar Split en privé transfer naar het D-Resort in Šibenik
 • Dag 2 - Šibenik: Privé boottour naar Kakan eiland
 • Dag 3 - Šibenik: Fietsen en varen in Krka National Park.
 • Dag 4 - Šibenik: Dag ter vrije besteding
 • Dag 5 - Split: Privé transfer naar het Divota hotel in Split
 • Dag 6 - Split: Quad bike tocht door het achterland van Split
 • Dag 7 - Hvar: Start privé cruise van Split naar Dubrovnik en bezoek aan eiland Hvar
 • Dag 8 - Korčula: Bezoek aan eiland Korčula
 • Dag 9 - Mljet: Bezoek aan eiland Mljet en privé transfer naar Excelsior Hotel in Dubrovnik
 • Dag 10 - Dubrovnik: Culinaire ontdekkingstocht in Dubrovnik
 • Dag 11 - Dubrovnik: Vlucht van Dubrovnik terug naar Amsterdam

Reisroute

KLM vliegt rechtstreeks naar

3

bestemmingen in Kroatië

In minder dan

2,5

uur in Kroatië

De snelste manier om

1300

kilometer af te leggen

Voor slechts

4,46

je CO2-uitstoot compenseren

 • Exclusief Dalmatië

11 dagen v.a. €6248,- p.p.

Meer informatie