0

Meer

Kroatië op zijn allermooist

Ontdek de steden en eilanden van Kroatië

Luxe rondreis door Kroatië

Ontdek het mooiste van Kroatië met je eigen huurauto

Deze reissuggestie combineert al het moois dat Kroatië te bieden heeft. Van de hoofdstad Zagreb tot aan het populaire Istrië, het sfeervolle Šibenik aan de Dalmatische kust en het charmante eiland Brač.

Je start uw reis in Zagreb waar je verblijft in het klassieke Esplanade hotel. Op het eerste gezicht lijkt Zagreb minder spectaculair dan andere steden in Centraal Europa zoals Praag of Boedapest, maar niets is minder waar. Zagreb is namelijk dé culinaire hotspot in wording. Tijdens een tour met een lokale culinaire expert ontdek je de stad en als een echte foodie proef je allerlei verschillende lokale lekkernijen.

Vervolgens rijd je met een huurauto naar Istrië waar je een aantal nachten in het Meneghetti Wine Hotel verblijft, het mooiste wijnhotel van Kroatië. Istrië is een bekende strandbestemming, maar het binnenland is ook meer dan de moeite waard met charmante stadjes als Motovun, Groznjan en Buzet. Vanuit Meneghetti verken je de de omgeving op een elektrische mountainbike, maar heb je ook alle tijd om zelf op pad te gaan en de streek te ontdekken.

Na je verblijf in Istrië rijd je zuidwaarts voor een verblijf bij het D-Resort in Šibenik. Šibenik is een geweldige uitvalsbasis voor een bezoek aan de nationale parken Krka en de Kornatie Archipel. Je hebt dan ook de gelegenheid om beide parken te bezoeken. Ook de oude binnenstad van Šibenik  is het bezoeken waard.

Je sluit de reis af bij hotel Lemongarden op het eiland Brač, één van de favoriete bestemmingen van de Kroatië specialisten van Talisman. Je vindt hier niet alleen het beroemde strand Zlatni Rat, maar ook gezellige havenstadjes zoals Milna en Supetar. Dit maakt van Brač de perfecte afsluiting van een heerlijke rondreis.

Deze reis boek je via

Meer informatie

Meer over deze reis

Reis je met Talisman, dan is jouw reis tot in de puntjes geregeld. Jouw Talisman specialist weet als geen ander de mooiste accommodaties in Kroatië te selecteren, passend bij je wensen en voorkeuren. Deze reis Kroatië op zijn allermooist dient enkel ter inspiratie, want iedere reis van Talisman wordt geheel op maat samengesteld.

Nadat je rechtstreeks van Amsterdam naar Zagreb bent gevlogen met KLM, heb je een transfer naar het Esplanade Hotel Zagreb. Hier verblijf je twee nachten. Op dag twee wordt je huurauto afgeleverd waarmee je op dag drie naar het Meneghetti Wine Hotel rijdt. Na vier nachten is het tijd om door te rijden naar D-Resort Šibenik, waar je ook je huurauto weer inlevert. Je sluit de reis af bij Lemongarden op het eiland Brač.

Alle genoemde excursies en transfers zijn op privébasis en zijn inbegrepen in deze routesuggestie.

Dag tot dag

 • Dag 1 - Zagreb: Vlucht van Amsterdam naar Zagreb en privé transfer naar het Esplanade Hotel.
 • Dag 2 - Zagreb: Culinaire wandeling door Zagreb. Aan het einde van de dag wordt de huurauto afgeleverd.
 • Dag 3 - Istrië: Autorit naar Meneghetti Wine Hotel in Istrië.
 • Dag 4 - Istrië: Verken Istrië op een elektrische mountainbike.
 • Dag 5 & 6 - Istrië: Dagen ter vrije besteding.
 • Dag 7 - Šibenik: Autorit naar D-Resort Šibenik. Hier lever je je huurauto weer in.
 • Dag 8 - Šibenik: Privé boottour naar de Kornati Archipel.
 • Dag 9 - Šibenik: Verken het Nationaal Park Krka op de fiets.
 • Dag 10 - Šibenik: Dag ter vrije besteding.
 • Dag 11 - Brač: Privé transfer naar het eiland Brač
 • Dag 12 - Brač: Verken het eiland met een huurauto.
 • Dag 13 & 14 - Brač: Dagen ter vrije besteding
 • Dag 15 - Split: Vlucht van Split terug naar Amsterdam.

Reisroute

KLM vliegt rechtstreeks naar

3

bestemmingen in Kroatië

In minder dan

2,5

uur in Kroatië

De snelste manier om

1300

kilometer af te leggen

Voor slechts

4,46

je CO2-uitstoot compenseren

 • Kroatië op zijn allermooist

15 dagen v.a. €9475,- p.p.

Meer informatie